Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Her er årets royale skandale-historier!

10:49 - 27. dec 2015

Her er årets royale skandale-historier! Prinsesse marie, henrik

Her er årets royale skandale-historier! Prinsesse marie, henrik
Prinsesse Marie fik opmærksomhed for både brystoperation samt synlig g-streng i 2015.

Kongehuset havde flere pinlige historier i 2015.

Daisy, Henrik, Frede og alle de andre havde generelt et godt år i 2015. Men året bød også på usædvanligt mange negative historier for kongehuset.

Det fortæller den royale ekspert Lars Hovbakke Sørensen til BT.

Han peger på Fredes vilde bro-ræs, da han susede over en lukket Storebæltsbro, som en af de mest markante kongehus-skandaler.  

“Det sendte et uheldigt signal om, at han føler sig hævet over andre. Det var der nogle danskere, der blev forargede over. Men det viste også, at man ikke var enig med politiet om, hvad der er farligt eller ikke farligt. Broen var jo lukket på grund af sikkerhedshensyn, så hvorfor ville man udsætte ham for den fare? Det viser manglende dømmekraft,” vurderer han over for BT.

Farmand Henrik var også god for en hel del skandaler i løbet af det seneste år. Og kongehus-kenderen Lars Hovbakke Sørensen mener faktisk, at det gentagende brokkeri over den manglende titel som konge er i skandalernes top 3.

“Det er en uheldig sag for Kongehuset, at han bliver ved med at efterlyse en ny titel. Mange i befolkningen opfatter det som arrogant og forkælet midt i en tid, hvor vi har store problemer med blandt andet terror og flygtningestrømmen,” siger Hovbakke Sørensen ifølge BT.

Prins Henrik stod også bag årets største skandale. Det gjorde han ved at melde sig syg til dronningens fødselsdag for blot få dage efter at tage til Venedig på en tur uden noget officielt formål. Her drak han kaffe på Markuspladsen og lignede ikke en mand, der kort forinden havde ligget i sygesengen.

Det var nok også en historie, som havde set skidt ud for de fleste borgerlige mænd, men for en royal er det endnu værre.

“Ingen kan jo vide præcis, hvad prins Henrik har fejlet eller ikke har fejlet, men hovedproblemet er, at han dukker op – tilsyneladende frisk – i Italien kort tid efter fødselsdagen. Det forarger mange danskere, og det nytter ikke noget, at Kongehuset har forsøgt at forklare det efterfølgende. Førstehåndsindtrykket bliver siddende,” siger Lars Hovbakke Sørensen.

Prinsesse Maries påståede brystoperation fik også en del omtale i år, og det samme gjorde Margrethes rygning i hovedet på børnebørnene. Men ingen af disse historier formår at komme ind i ekspertens top 3.

 

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?