Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Her er Albaniens mest populære vært!

09:26 - 23. sep 2015

Her er Albaniens mest populære vært!  bryster

Her er Albaniens mest populære vært!  bryster
Enki på 21 gør STORT indtryk.

Tv-vært viser bryster på skærmen.

Det gør ikke noget, hvis en studievært også ser lidt godt ud.

Det er nok sådan, bagmændene bag den albanske tv-station Zjarr har tænkt, da de hyrede den 21-årige studerende Enki Bracaj til at læse nyheder op.

Enki er blevet rasende populær på kort tid. Og det er ikke så mærkeligt. Hun har nemlig en jakke på, som giver frit udsyn til brysterne.

Engelske Daily Mail skriver, at lederne på tv-stationen var så imponerede af kvindens skærmtest, at de tilbød hende fast job på stedet.

“De fleste er enige om, at hendes præsentationsstil er noget akavet, men det arbejder vi på, og for at være ærlig, så lader det ikke til at gå ud over seertallene,” siger en talsperson for Zjarr ifølge Ekstra Bladet.

Den unge kvinde er vært på et internationalt nyhedsmagasin. Hun er lykkelig over, at hun har fået chancen på tv-skærmen.

“Det er ikke nemt at få en fod indenfor i tv-branchen, så jeg var nødt til at være modig og tilbyde noget anderledes. Jeg har ganske enkelt fundet en måde at give mig selv en fordel på, og samtidig sikre kanalen gode seertal,” fortæller den barmfagre nyhedsvært.