Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Her er de bedst betalte tv-skuespillere!

16:53 - 11. sep 2015

Her er de bedst betalte tv-skuespillere! sofia vergara, modern family

Her er de bedst betalte tv-skuespillere! sofia vergara, modern family
Kaley Cuoco-Sweeting fra 'The Big Bang Theory'.

For fjerde år i rap tager 'Modern Family'-stjernen Sofia Vergara førstepladsen på listen over de højest lønnede kvindelige skuespillere.

Forbes har netop offentliggjort deres liste over de bedst betalte kvindelige tv-stjerner, og førstepladsen er ikke nogen kæmpe overraskelse.

For fjerde år i træk finder man nemlig Sofia Vergara i spidsen med en årsløn på omkring 188 millioner kroner.

Pengene er ikke mindst kommet ind via den 43-årige skønheds rolle i komedieserien 'Modern Family' samt medvirken i diverse reklamer.

Vergara er dog ikke alene på toppen - hun deler nemlig førstepladsen med 'The Big Bang Theory'-stjernen Kaley Cuoco-Sweeting, som angiveligt har inkasseret omkring 6.5 millioner kroner per episode af hitserien.

På tredjepladsen finder man endnu en 'Modern Family'-skuespiller - nemlig Julie Bowen. Hun har i løbet af det sidste år tjent ca. 79 millioner kroner.

Fjerdepladsen indtages af Ellen Pompeo fra 'Grey's Anatomy' med 76 millioner kroner, mens femtepladsen går til Mariska Hargitay, der kendes fra 'Law & Order: SVU' og tjener omkring 72 millioner.

Trods de store beløb på listen så må man som sædvanlig konstatere, at de kvindelige skuespillere ikke er helt på niveau med deres mandlige kolleger, når man taler løn.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?