Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Her er Paris Hiltons nye millionær-fyr!

09:43 - 11. jun 2015

Her er Paris Hiltons nye millionær-fyr! paris hilton, hans thomas gross

Den 34-årige hotelarving har slået kløerne i en stenrig østriger.

Selvom Paris Hilton for nylig proklamerede, at hun gerne ville forblive single i et stykke tid, så er der tilsyneladende allerede kommet andre boller på suppen.

Forleden blev den 34-årige jetsetter således set kysse på en vis Hans Thomas Gross, da hun befandt sig på en yacht ud for den spanske ø Formentera.

Gross er 39 år gammel, østriger, og så har han via sit forretningsimperie skrabet, hvad der svarer til mere end en milliard danske kroner sammen.

En kilde fortæller DailyMail.com, at parret har datet i omkring en måned, og at de har det vildt sjovt sammen.

"De mødte hinanden under filmfestivallen i Cannes i maj og har datet lige siden. De har det rigtigt sjovt med at lære hinanden at kende," lyder det fra kilden.

"Hun (Paris Hilton, red.) er begejstret for, at hun har fundet en rigtig mand, som er sådan en gentleman. Paris er vild med den måde, han behandler hende på, og de har det så godt sammen," forklarer kilden videre.

Det nye forhold kommer kun kort tid efter, at Paris - som sidste sommer brød med modellen River Viiperi - understregede, at hun ønskede at være single i et stykke tid.

"Jeg gør lige, hvad jeg vil. Jeg har ikke rigtig tid til en kæreste. Jeg vil hellere være single," lød det fra den rige babe.

Til gengæld afslørede Paris ved samme lejlighed, at tankerne om familielivet også har meldt sig:

"Jeg har nærmest gjort alt, jeg har sat mig for at gøre. Jeg har lavet musik, designet, tv, alt. Den eneste ting, jeg ikke udforskede indtil for et par år siden, har været investering i fast ejendom, og nu går jeg i min families fodspor og åbner mine egne bygninger - det elsker jeg. Men det næste bliver helt sikkert at stifte familie."Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?