Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Her er René Difs nye job!

14:31 - 08. aug 2015

Her er René Difs nye job! René dif, aqua

Her er René Difs nye job! René dif, aqua
Difs mad er så populær, at han her må melde udsolgt

René Dif sælgere burgere og er gået i lære som kok.

Den tidligere Aqua-stjerne har prøvet kræfter med en del forskellige ting siden de glade popdage i 90’erne. Men nu skal han være kok. Og Rene Dif er allerede gået i gang med at sælge burgere fra sin egen food truck.

“Nogle gange står man overfor, at der skal ske noget andet med ens liv. Man skal tage en beslutning. Og jeg tror, jeg har stået der i rigtig mange år og prøvet på at finde vejen og træffe det rigtige valg. Jeg har virkelig stødt hovedet mod muren mange gange, jeg har ikke rigtig kunnet finde mit ståsted,” fortæller René Dif til BT.

Dif har prøvet jobs som coach, forfatter, skuespiller, solokunstner og restaurantejer siden Aqua stoppede i 2001.

Nu har han allerede startet sin egen food truck, som serverer burgere og chili con carne. Det giver en del sjove oplevelser for hans kunder.

“’Gud!’ var der en kvinde, der udbrød forleden, da hun næsten var ved at gå ind i mig, og det gik op for hende, hvem jeg er. Og så grinede vi jo bare,” fortæller René Dif til BT.

Han lukkede for få måneder siden sit pladeselskab for at fokusere på maden i stedet. I mandags havde den tidligere Aqua-sanger så første skoledag på på Hotel- og Restaurationsskolens kokkeuddannelse i Valby.

Dif regner med, at hans musik-karriere er helt ovre. Han vil i stedet hellige sig maden.

“Jeg føler mig i den grad privilegeret over at have været med på den rejse, men den rejse er for mig også slut nu. Jeg vil hellere fokusere på noget, der gør mig endnu mere lykkelig her i livet,” siger han.  

På menukortet i madvognen finder man Difs signatur-burger. Den indeholder blandt andet syltede løg, habanero-chili og de såkaldte ‘magic and special ingredients’.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?