Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Her er Tom Cruises nye modelscoring!

11:00 - 03. nov 2014

Her er Tom Cruises nye modelscoring! tom cruise, miranda kerr

Her er Tom Cruises nye modelscoring! tom cruise, miranda kerr
Den australske skønhed Miranda Kerr.

Tom Cruise dater angiveligt den underskønne model Miranda Kerr.

'Edge of Tomorrow'-stjernen er efter sigende faldet pladask for den australske model Miranda Kerr, hvilket skulle være sket kun en måned efter, at modellens forhold til skuespilleren Orlando Bloom gik i stykker.

"Siden sidste november, da de blev introduceret for hinanden ved en privat middag i London, har Tom ikke kunnet få Miranda ud af sit hoved!" fortæller en kilde til det australske magasin New Idea.

Den 52-årige skuespiller har ellers været single siden han og ekskonen, 'Dawson's Creek'-stjernen Katie Holmes, gik fra hinanden i 2012. Men nu skulle Cruise altså været rykket videre til den australske skønhed, som ellers var blevet kædet sammen med sin nære ven James Packer.

"Med James ude af billedet, har Tom og Miranda haft flere telefonsamtaler, og de har endda haft hemmelige møder, hver gang hun er kommet til London. Han er forelsket!" fortsatte omtalte kilde overfor magasinet.

Det skader sikkert heller ikke, at Miranda angiveligt skulle minde Tom Cruise om sin ekskone Nicole Kidman, med hvem han har sønnen Connor og datteren Isabella.

"Hun er endnu skønnere end Katie, og så har hun den der sexede australske accent, som gjorde, at han [Cruise, red.] forelskede sig i Nicole [Kidman, red.]," fortæller kilden videre til New Idea.

Betagelsen skulle dog være gensidig.

"Miranda elsker rige mænd — magtfulde mænd. Tom opfylder alle kravene," har en af supermodellens venner således fortalt.

Tom Cruise kan lige nu blandt andet opleves i actionfilmen 'Edge of Tomorrow'. Se den intense trailer her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?