Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Her er Wozniackis nye kærlighed!

10:20 - 27. nov 2014

Her er Wozniackis nye kærlighed! caroline wozniacki, tennis

Her er Wozniackis nye kærlighed! caroline wozniacki, tennis
Billedet af Caroline og hunden Lisa.

Caroline Wozniacki er faldet pladask for den herreløse hund Lisa, og tennisspilleren forsøger nu at finde et hjem til dyret.

Det kan godt være, at Caroline Wozniacki førhen har brændt nallerne en smule på kærligheden, men nu er tennisspilleren endnu engang gået hen og blevet styrtende forelsket.

Denne gang vel at mærke i en hund.

Den danske tennisdarling var onsdag forbi et dyreinternat i Miami, og her mødte hun hunden Lisa, som efter lang tids indsats stadigvæk ikke har fundet et nyt hjem.

Det ville Wozniacki dog ikke acceptere, og hun er nu gået ind i kampen for at hjælpe det pelsklædte kræ videre i tilværelsen. Det oplyser Ekstra Bladet.

Sportsstjernen delte derfor et billede af hende og Lisa på sin Instagram-profil, hvortil hun blandt andet skriver følgende:

"Jeg besøgte det mest fantastiske internat i Miami og mødte den smukkeste, perfekte engel, der er på udkig efter et kærligt hjem. Jeg ville virkelig ønske, jeg kunne tage Lisa med hjem, men med alle mine rejser og den travle kalender, jeg har, var det desværre ikke muligt."

Især udsigten til en eventuel aflivning af Lisa gør Caroline bedrøvet, og hun rækker derfor ud til sine mange fans for hjælp.

"Det ville virkelig knuse mit hjerte, så jeg håber, at nogen måske har et kærligt hjem til hende," skriver tennisstjernen, der også deler kontaktinformationer til internatet i Miami.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?