Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hitserien 'Twin Peaks' vender tilbage!

09:52 - 07. okt 2014

Hitserien 'Twin Peaks' vender tilbage! twin peaks, david lynch, kyle maclachlan

Hitserien 'Twin Peaks' vender tilbage! twin peaks, david lynch, kyle maclachlan
Kultinstruktøren bag kultserien, David Lynch.

25 år efter den sidste sæson løb over skærmen, vender kultserien 'Twin Peaks' nu tilbage med helt nye afsnit.

'Twin Peaks' er af mange anset for at være en af de mest nyskabende og indflydelsesrige tv-serier nogensinde, og nu er skaberne bag snart klar med spritnye afsnit. Det skriver Ekstra Bladet.

Det sker ikke mindre end 25 år efter, at man som seer sidst var med på sidelinjen i den noget specielle by i det nordvestlige USA.

Dengang fik man den historien om mordet på den smukke Laura Palmer og den spidsfindige FBI-agent Dale Coopers (Kyle MacLachlan) efterforskning af sagen — noget som blotlagde en lang række af byens dybeste hemmeligheder og mysterier.

Og nu fortsætter sagaen altså.

De mange dedikerede fans af serien begyndte allerede at gnide sig i hænderne for nogle dage siden, da seriens to bagmænd — David Lynch og Marc Frost — på samme tid tweetede 'Twin Peaks'-citatet: "The gum you like is going to come back in style".

Nu bekræfter den amerikanske kanal Showtime, at der er noget om snakken, og det er igen netop Lynch og Frost, der skal skrive, instruere og producere fortsættelsen, der bliver delt op i ni nye episoder og vist engang i 2016.

I et nyt interview med mediet TVLine fortæller Marc Frost blandt andet, at visse af de gamle ansigter vil være at finde i de nye afsnit.

Der er altså noget at glæde sig til, og hvis ventetiden føles lang, er her en lille teaser fra tv-netværket Showtime:Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?