Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hør finalesangene til X Factor!

15:15 - 30. mar 2016

Hør finalesangene til X Factor! X factor, reem, alex, enbrace, finale, vindersang

Hør finalesangene til X Factor! X factor, reem, alex, enbrace, finale, vindersang
Vindersangene er på plads til fredagens finaleshow i X Factor. Hør dem nu.

I samarbejde med et professionelt hold musikere har de tre finalister fundet frem til deres bud på en vindersang til fredagens finale i X Factor. Du kan nu høre en del af hver vindersang her.

Det Rytmiske Musikkonservatorium har været scene for den store sangskrivningsworkshop, hvor de tre X Factor-finalister sammen med nogle af de dygtigste sangskrivere har fundet frem til deres hver især personlige finalesang.

”X Factor er jo meget mere end blot en musikkonkurrence. Det er også en dyst mellem stærke personligheder. Og derfor mener vi, at finalisterne hver især skal synge den sang, der repræsenterer lige præcis de mennesker, de er” forklarer Jan Lagermand Lundme, DRs underholdningschef.

'All That I Want' er titlen på Reems finalesang, der er skrevet af engelske sangskriver og producer Leon Paul Palmen og sangskriver Sophia Ayana. Førstnævnte har blandt andet arbejdet med Idol-finalisten Daughtry, der har solgt over 8 millioner album.

Gruppen Embraces vindersang 'Commitment Issues' er komponeret og skrevet af producer, musiker og sangskriver Daniel Fält, engelske sangskriver Emily Poppy Andrews og forsanger i i bandet The Whale, Marcus Winther-John.

Den tredje finalist, Alex har lagt sin lid til producer Casper Østergaard, sangskriver og rapper Gisli Gislason samt sangeren fra De Dødelige, Andreas Ringblom, der sammen er kommet frem til singlen 'How I Know'.

Hør en bid af hver finalesang her

X Factor finalen byder på meget mere end finalisternes nye sange, de får nemlig hjælp på scenen af blandt andre Mads Langer, Christopher, Scarlet Pleasure og duoen phlake til at vinde seernes stemmer.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?