Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hollywood-steg verdens mest sexede!

10:43 - 19. nov 2014

Hollywood-steg verdens mest sexede! chris hemsworth, hollywood

Hollywood-steg verdens mest sexede! chris hemsworth, hollywood
Forsiden af People.

Ifølge magasinet People er den australske skuespiller Chris Hemsworth verdens mest sexede mand.

Magasinet People har netop foretaget deres årlige kåring af verdens mest sexede mand, og valget faldt i denne omgang på australieren Chris Hemsworth. Det skriver Ekstra Bladet.

Offentliggørelsen fandt sted, da den 31-årige skuespiller, som blandt andet har spillet med i filmene 'Thor' og 'The Avengers', via en Skype-forbindelse blev interviewet på talkshowet 'Jimmy Kimmel Live!'.

"Jeg tror, at jeg vil takke mine forældre for at skabe dette udseende," jokede Hemsworth, som også mener, at den nyerhvervede titel især bliver brugbar på hjemmefronten.

"Jeg tror, at jeg mest af alt har købt mig håneretten derhjemme. Nu kan jeg sige til min kone, at hvis folk virkelig synes, jeg er den mest sexede mand i verden, så behøver jeg heller ikke at lave alle de huslige pligter såsom at skifte bleer," fortæller han således i People.

Det australske skår overtager den fornemme udnævnelse fra Maroon 5-forsangeren, Adam Levine. Andre tidligere vindere er blandt andre Brad Pitt, Bradley Cooper, Ryan Reynolds og Johnny Depp.

Hemsworth er i et forhold med modellen Elsa Pataky, og de har sammen tre små børn.

Nedenfor får du traileren til en af skuespillerens seneste film, 'Rush', hvor Hemsworth ses i rollen som Formel 1-legenden James Hunt.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?