Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Homo-rygter: Travolta bryder tavshed!

16:12 - 17. sep 2014

Homo-rygter: Travolta bryder tavshed! john travolta, hollywood

Homo-rygter: Travolta bryder tavshed! john travolta, hollywood
Travolta i rollen som Vincent Vega i ny-klassikeren 'Pulp Fiction'.

John Travoltas tidligere pilot har tidligere påstået, at de to havde et homoseksuelt forhold tilbage i 80'erne. Nu svarer skuespilleren på rygterne.

Af flere omgange er den verdenskendte skuespiller John Travolta blevet udstillet som homoseksuel, og seneste har hans tidligere pilot beskrevet, hvordan de to skulle have haft et længevarende forhold tilbage  i 1980'erne.

Den 60-årige stjerne har nu valgt offentligt at tage til genmæle.

I et interview med magasinet The Daily Beast afviser John Travolta således kategorisk alle rygter om romantisk omgang med mænd. Det skriver Ekstra Bladet.

"Det er alle berømtheders akilleshæl. Det handler i virkeligheden bare om, at nogen mennesker gerne vil have penge. Det er det hele," siger John Travolta og fortsætter:

"Jeg tager mig ikke synderligt af det. Andre ville nok vælge at forsvare sig mere heftigt, end jeg gør. Men jeg besluttede for længe siden at holde mig uden for alt det med medier, som jeg alligevel ikke kan kontrollere."

John Travolta, som især er kendt fra sin rolle i kultfilmen 'Pulp Fiction', har i mange år været gift med den tidligere model og skuespiller Kelly Preston.

Læs også   Mest populære