Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hotte Selina flasher egen lingeriserie!

18:29 - 07. dec 2014

Hotte Selina flasher egen lingeriserie! selina visbech, peter birch

Hotte Selina flasher egen lingeriserie! selina visbech, peter birch
Selina Visbech lægger egen krop til promoveringen af sin lingeriserie.

Hunulven har startet egen lingeriserie — se den saftige promoveringsvideo nederst i artiklen.

Selina Visbech er ikke mindst kendt for sit tidligere forhold til Peter Birch, men den står dog også på hårdt arbejde for den labre blondine.

Professionel blogger og ejendomsmægler er bare et par af de titler, baben kan bryste sig af, og nu har hun så kastet sig over endnu et projekt.

Forleden offentliggjorde Selina således den snarlige lancering af hendes helt eget lingerimærke.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg har personligt håndplukket undertøjet og udvalgt hvert enkelt produkt. Tilsammen udgør de min personlige kollektion 'Selina Visbech – Personal Collection'. Hele essensen bag kollektion er, at dele mit univers og sætte fokus på at få det feminine frem i alle piger," skriver den labre entrepreneur på sin blog om projektet.

Godt nok lægger Selina Visbech navn til undertøjet, men dets look er andres værk.

"Jeg har ikke selv designet, men valgt alle produkterne nøje og håndplukket, så de matcher min stil og dermed en del af 'mit' univers," fortæller hun over for Ekstra Bladet og fortsætter:

"Jeg er i samarbejde med producenten og teamet bag produkterne og jeg har valgt undertøj på baggrund af min store store passion indenfor det feminine. Mit ønske med denne sammensatte kollektioner er at fremhæve det feminine i alle piger."

At blogger-baben nu skal jonglere endnu et job, sætter dog sine spor.

"Det har været en af de hårdeste uger både fysisk og psykisk. Jeg har på nuværende tidspunkt tre forskellige job og jeg føler, at jeg ikke laver andet end at arbejde," skriver skønheden på sin blog, før hun uddyber:

"Jeg arbejder i Lokal Bolig Køge i hverdagene fra 9-13 og når jeg kommer hjem, arbejder jeg jeg på bloggen eller med forberedelserne til shoppen og alle de ting, der skal gøres, når man starter virksomhed op. Udover det har jeg arbejde på Køge Sygehus hver anden weekend, så mit program er godt fyldt op."

Kollektionen sættes til salg på Selinas webshop den 14. december, men allerede nu kan du i videoen nedenfor se den blonde babe lægge krop til reklame for serien.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?