Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hotte Zangenberg som TV3-vært!

17:18 - 12. sep 2014

Hotte Zangenberg som TV3-vært! julie zangenberg, tv3

Hotte Zangenberg som TV3-vært! julie zangenberg, tv3
Zangenbergs seneste Instagram-foto tyder på, at hun nyder de græske omgivelser.

Den populære skuespiller Julie Zangenberg hopper nu ud som vært for nyt TV3-program.

Julie Zangenberg gør sig bemærket i mange sammenhænge — alt fra store skuespilpræstationer til romantiske forviklinger med fodboldstjerner.

Og nu giver hun omverdenen endnu en grund til at rette søgelyset mod hende.

Den sexede blondine skal nemlig være vært for et helt nyt program på TV3. Det oplyser hun gennem et blogindlæg, som angiveligt er skrevet på en græsk ø.

"Jeg er her, for at være vært på et nyt UDFORDRENDE tv-program til TV3. Udover at jeg tager alle mine jobs som en udfordring, der skal tages seriøst – ingen grund til at lave noget, hvis du ikke giver dig 100% til det – så er det ikke mig, der bliver udfordret på denne produktion. Det er vores deltagere der er seje, modige og bliver udfordret på krop og sjæl," fortæller Zangenberg på sin blog, vivelavie.dk, og fortsætter:

"Jeg er skuespiller først og fremmest. Det er det jeg er bedst til, og hvor jeg føler mig hjemme. Men jeg sagde ja til denne her værtsrolle, fordi jeg synes programmet og ideen bag er spændende, ny og relevant for vores tid. Det har dybde uden at blive kedeligt. Det er underholdning, men kan og vil lidt mere, end hvad man tror ved første øjekast."

På intet tidspunkt afslører den smukke skuespillerinde, præcist hvilket program det drejer sig om — en detalje ikke engang TV3 vil ud med.

"Det er korrekt, at Julie Zangenberg skal være vært på et nyt program. Men mere kan jeg ikke sige," fortæller TV3's pressechef, Søren Hedman, til Realityportalen.dk.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?