Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hun er den nye vært på 'X Factor'!

16:57 - 29. jun 2015

Hun er den nye vært på 'X Factor'! x factor, dr, sofie linde

Hun er den nye vært på 'X Factor'! x factor, dr, sofie linde
Eva Harlou giver fanen videre til Sofie Linde.

Sofie Linde skal styre løjerne, når talentshowet vender tilbage til januar.

Forleden afslørede DR, at Eva Harlou for sidste gang havde udfyldt værtsrollen i 'X Factor', men allerede nu er afløseren så fundet.

Det drejer sig om Sofie Linde, der i DR-regi blandt andet er kendt fra 'Sommer Summarum' og 'MGP', og som senest har haft sit helt eget talkshow, 'Sofie Linde Show', på DR Ultra

Ikke overraskende glæder den 25-årige vært sig til at give sig i kast med den niende sæson af Danmarks største underholdsningsprogram.

"Jeg er på toppen over det. Det er kæmpestort. Det er en ære at få lov til at være 'X Factor'-vært. Jeg har set 'X Factor', siden jeg var helt ung, for det har kørt i store dele af mit liv", lyder det fra Sofie Linde, som også mener, at hendes store erfaring med børne-tv vil være brugbar:

"Børn er de sværeste at lave tv med, for du kan ikke bare aftale, hvad der skal ske, så det har jeg lært en masse af. Som vært har jeg mødt så mange børn og voksne, og derfor er jeg vant til at tale med mennesker. Og 'X Factor' er netop et program, der handler om mennesker."

Også DR1's underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, er begejstret for at have fået Linde om bord.

"Vi har haft en bred casting for at være sikre på, vi fandt den helt rigtige. Der var mange gode bud, men Sofie 'overshinede' dem alle sammen," forklarer han og fortsætter:

"Jeg er slet ikke i tvivl om, at Sofie Linde bliver en super sej og fantastisk 'X Factor'-vært. Hun har været i DR i mange år, har stor erfaring inden for værtsfaget, og jeg er sikker på, at hun nok skal styre dommerne med kyndig hånd."

Her kan du se et uddrag fra 'Sofie Linde Show':

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?