Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hun er ny vært på TV3!

17:46 - 31. maj 2015

Hun er ny vært på TV3! Pernille Teisbæk, TV3, Trendsætterne, Project Runway

Hun er ny vært på TV3! Pernille Teisbæk, TV3, Trendsætterne, Project Runway
Pernille Teisbæk har tidligere været fast modeekspert på Go' Morgen Danmark.

Pernille Teisbæk skal prøve kræfter i rollen som frontfigure i det nye program Trendsætterne.

Selvom der ikke er tale om en profil fra en konkurrerende TV station, bliver det ikke en helt uvant rolle der venter Pernille Teisbæk, da hun tidligere har haft masser af optrædener på skærmen som modeekspert på Go' Morgen Danmark.

Hun bliver vært på TV3s nye programserie Trendsætterne, der får præmiere til september, hvor designere skal skabe haute couture ud fra et begrænset materialeudvalg, et koncept der umiddelbart minder meget om det amerikanske Project Runway. Kreationerne bliver vurderet af et dommerpanel som serien skrider frem, og til sidst er der kun en enkelt tilbage der bliver kåret som vinderne. Ifølge TV3 selv har de gjort noget af et scoop med deres nye medarbejder.

- I det nye program skal syv talentfulde og karismatiske designere dyste i forskellige designdiscipliner, hvor eksisterende tøj skal genbruges til at skabe nye cool outfits. Pernilles engagement i modebranchen gør hende til den perfekte vært i programmet, idet hun både har stort tv-tække og stor viden om det, designerne skal konkurrere i, udtaler programdirektør hos TV3, Kenneth Kristensen.

Da programmets nøgleord er mode, kan der ikke herske tvivl om at værten kommer med en hel del erfaring til den nye rolle.

- Der mangler et program om som fokuserer på en anden del af modebranchen, som nok kan være en interessant, men også en indspist branche, og derfor kan have en begrænset målgruppe. Men i og med man her har et program, der involverer flere og udvikler nogle personers designfærdigheder, gør at jeg er med, siger Pernille Teisbæk selv.

Salgssiden Trendsales som forhandler nyt og brugt tøj, er samarbejdspartner på det nye program, og netop genbrugstøj og materialer ser Teisbæk en hel del potentiale i.

- Jeg kan godt lide at repræsentere danske brands, vi har noget at være stolte af, men vi skal gå kommercielt til det, hvis man skal ramme bredere, og bæredygtighed og genbrug af tøj ingen gider at have længere, det kender vi jo alt til. Så handler det om at man skal tænke noget nyt ud af det, og det tror jeg, gør det mindre ekskluderende, fordi man ikke skal bruge nye, men gamle ting, og forhåbentlig vil seerne føle sig kreative og blive inspireret af det, afslutter hun.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?