Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hun er verdens bedst betalte model!

16:07 - 19. sep 2015

Hun er verdens bedst betalte model! Gisele Bundchen

Hun er verdens bedst betalte model! Gisele Bundchen
Skarp på catwalken. Indtil for et halvt år siden.

Gisele Bündchen fortsætter sin totale dominans i modelverdenen.

Endnu en gang går Gisele Bündchen direkte ind på førstpladsen over de bedst tjenende modeller i verden.

Det er amerikanske Forbes, som har lavet listen. Erhvervsmagasinet anslår, at Gisele tjente 288 millioner kroner i løbet af det seneste år. Dermed er hun for niende år i træk den mest succesfulde model målt på indkomst.

Det er blot et halvt år siden, at den brasilianske model stoppede med at gå catwalk, men alligevel ved hun, hvordan man får de lange solbrune stænger placeret i de mest lukrative reklamer. Både Chanel og Carolina Herrera har nemlig haft bud efter Gisele Bündchen.

Derudover har baben også sin egen sko- og undertøjskollektion.

Supermodellen sætter også sin berømte NFL-mand til vægs med de mange millioner. Tom Brady tjente nemlig blot 59 millioner det seneste år.

Clara Delevigne og Adrianna Lima kom ind på en delt andenplads i opgørelsen. Forbes vurderer, at begge mode-sild tjente lige præcis 59 millioner kroner det seneste år.

 

Magasinet har kigget på modellernes indtjening i perioden fra juni 2014 og et år frem. Listen er baseret på interviews med managere, agenter, direktører og andre i modebranchen, og man må derfor tage den med visse forbehold. Ingen tvivl er der dog om, at den 35-årige Bündchen stadig er supermodellernes supermodel.

Gisele viser her Jimmy Fallon, hvordan hun holder sig i form.