Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hunulven Selina single igen!

18:18 - 30. aug 2014

Hunulven Selina single igen! selina visbech, peter birch

Peter Birchs eks-kæreste, bloggeren Selina Visbech, er igen blevet ledig på markedet.

Den veldrejede babe Selina Visbech har ikke svært ved at få opmærksomhed fra det andet køn, og det bliver sikkert kun nemmere af, at bloggeren nu atter er blevet single. Det skriver Ekstra Bladet.

Efter et kortvarigt forhold henover sommeren er det dog ikke mænd, Selina pt. er interesseret i. Nu har hun nemlig fået plads til at fokusere på andet end kærligheden.

"Det er et par uger siden, vi stoppede det, så jeg er helt afklaret med det. Jeg føler, at det er det helt rigtige for mig lige nu, og det giver mig plads til at finde mig selv og skyde alle mine kræfter i mine projekter, som fylder en stor del i mit liv," siger Selina og fortsætter:

"Jeg søger ikke en kæreste på nuværende tidspunkt, men hvis drømmefyren står der i morgen, vil jeg nok være tilbøjelig til at gå på kompromis."

Det, nu, hedengangne forhold begyndte efter bruddet med Ulven Peter, og på daværende tidspunkt var der, i følge Selina Visbech, øjensynligt større planer for romantikken.

"Jeg ser en fyr, der gør mig glad og det er det vigtigste for mig. Når jeg er glad, så blomstrer jeg og det kan jeg se på de ting, jeg laver. Jeg er videre og klar på at finde mig til rette med en fyr, der hviler i sig selv og behandler mig som en prinsesse," sagde hun dengang.

Under alle omstændigheder får den nyslåede single ikke svært ved at opstøve mandligt selskab, hvis hun skulle få lyst. Hun får således tit og ofte henvendelser fra fremmede mænd.

"Det er meget forskelligt, hvad fyre kan skrive. Det kan være de helt søde til de helt platte scorereplikker. Jeg har fået mig et godt grin et par gange eller to," har Selina tidligere forklaret og fortsatte:

"Jeg har også haft et par stalkere, som jeg har været lidt bange for og til sidst været nødt til at blokere. Jeg har haft et par mænd, der har kimet mig ned med hemmeligt nummer, men heldigvis stoppede det af sig selv."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?