Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hurtig Kevin pressede Mercedes!

16:07 - 05. sep 2014

Hurtig Kevin pressede Mercedes! kevin magnussen, formel 1

Hurtig Kevin pressede Mercedes! kevin magnussen, formel 1
Jenson Button - Magnussens holdkammerat.

McLaren kørte under dele af dagens træninger på Monza-banen med om de hurtigste tider, men i sidste ende viste Mercedes sig dog endnu engang suveræne.

Før det for alvor går løs ved Formel 1-løbet i Monza på søndag er kørerne i dag og i morgen ude på de sædvanlige træningsrunder, og ved de to sessions fredag viste McLaren ganske gode takter, skriver Ekstra Bladet.

Danske Kevin Magnussen var i første træning med helt i toppen, men sluttede på en femteplads efter blandt andre holdkammeraten Jenson Button, som fik en fornem andenplads.

Dagens anden træning så ikke så lovende ud for Magnussesn, og han fik her den 8. hurtigste tid. Button sluttede som nummer 6.

Derfor endte McLarens indbyrdes regnskab altså, som sædvanligt, med Button i front. Med til den historie hører dog det faktum, at Kevin Magnussen ofte klarer sig bedre end Button ved kvalifikationen.

Under alle omstændigheder kunne McLaren dog intet stille op imod Mercedes-racerne, som fik bedste omgangstid i både formiddagens og eftermiddagens træninger.

Lewis Hamilton var således hurtigst i formiddags, da han kørte en omgang på 1.26,187 minutter, og holdkammeraten Nico Rosberg tog førstepladsen ved eftermiddagens træning med en omgangstid på 1.26,225 minutter.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?