Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Huxi er klar med nyt show!

14:01 - 30. maj 2015

Huxi er klar med nyt show! Huxi Bach, VALG

Huxi er klar med nyt show! Huxi Bach, VALG
Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, kan Huxi sikkert hjælpe.

Satirikeren Huxi Bach er til januar klar med sit tredje one man show.

Efter de anmelderroste shows HJÆLP og Huxi Bachs store kærlighed, der modtog mange 5 og 6 stjerners anmeldelser, er samfundskommentatoren nu klar med nyt show der handler om valg.

Og det er ikke kun i forbindelse med det kommende folketingsvalg at Huxi snakker om at vælge. For ham er det vigtigt at man træffer de helt rigtige valg, og han har i den forbindelse ladet talerpodiet blive hjemme, mens han denne gang medbringer sin guitar i stedet.

Hvilke politikere er det vi skal tro på? Hvem skal vi vælge? Hvad og hvem skal vi tro på? Hvor mange forskellige hashtags er et passende antal at lægge op sammen med en selfie? Alt er taget i betragtning, og det virker som en stor mundfuld med mange spørgsmål, men mon ikke Huxi har svar på det meste?

Huxi Bach har i forvejen har sit eget radioprogram 'Det Gode Gamle Folketing' som sendes på Radio 24syv, er fast vært hos Mads og Monopolet, han er skribent for MetroXpress, i ny og næ bliver det også til en optræden med Karen Thisted, hans gamle kollega fra P3, og nu på de skrå brædder igen.

Der er ingen tvivl om at Huxi er en travlt mand, og så må man jo vælge hvad man vil, hvilket kan være svært. Og det er netop det der kommer til udtryk i det nye show, som kort og godt har fået navnet 'VALG'.

Showet får premiere til januar i Bremen teatret i København og det er allerede nu muligt at sikre sig billetter.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?