Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Hvem er den strengeste danse-dommer?

14:42 - 19. sep 2015

Hvem er den strengeste danse-dommer? vild med dans

Hvem er den strengeste danse-dommer? vild med dans
Den strenge danse-lax er rørt.

Hvem er egentlig den hårdeste af dommerne? Ny statistik afslører det.

Hun ved, hvad det handler om og har vundet masser af dansemedaljer

Måske er det derfor, hun lige er lidt hårdere end de andre dommer?

Den mest strenge dommer i Vild med dans er nemlig Anne Laxholm.

En ny optælling, som TV 2 har lavet, viser, at hun er den hårdeste af de fire nuværende dommere i perioden fra 2011-2014.

Anne Laxholm har kun givet 1.993 point i de år. I samme periode har den mest gavmilde dommer, Jens Werner, afgivet 2046 point.

Anne Laxholm er heller ikke meget for at uddele topkarakter. Hun har kun haft ti-tallet op i alt 23 gange, mens hun har været en del af showet. Jens Werner har uddellt et ti-tal 39 gange.

“Alt er relativt, og det afhænger jo af, hvor man lægger ud. Der kan det da godt være, jeg ikke lægger lige så højt ud som de andre. Men med tiden følges vi jo ad, og går de andre fra eksempelvis syv til ti, så går jeg også med fra seks til ni,” siger Anne Laxholm til TV 2.

Hun uddyber:

“Det er rigtigt, at ti-tallerne ikke flyver lige så hurtigt fra mig som fra de andre. Men der skal jo helst ikke gå inflation i dem, og det kan der hurtigt gøre. Det er ikke sådan, at jeg bevidst prøver at være den strenge dommer, så når jeg ofte har givet ni i stedet for ti, er det fordi, jeg har følt, at parret har haft mere i sig, og jeg har vidst, de kunne gøre det en tand bedre, siger hun.”

Nikolaj Hübbe er den næstmest gavmilde med 2.005 point. Britt Bendixen har uddelt 2016, og samt sagt er Jens Werner den ubestridt rareste dommer med sine 2046 point.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?