Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ibi: Han kan ikke holde sig fra mig!

11:03 - 24. sep 2014

Ibi: Han kan ikke holde sig fra mig! ibi støving, simon makienok

Ibi: Han kan ikke holde sig fra mig! ibi støving, simon makienok
Ibi holder sig ganske godt. Her bevist via et selfie fra fitness-centret.

Ibi Støving er vild med at blive ældre, og på trods af den store aldersforskel blomstrer romantikken også mellem hende og ægtefællen Simon Makienok.

I februar 2015 bliver Ibi Støving 40, og tv-værten har lutter positive tanker omkring den snigende alderdom. Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg elsker, at jeg fylder 40 lige om lidt. Jeg elsker hvert et lille ar på kroppen, der vidner om min tid på planeten. Jeg elsker min pot-belly, der trods mange timers træning stadig popper frem og imiterer 6. måned med min søn Anakin," fortæller Støving på bloggen crystalkidbabyshark.com, som hun har i fællesskab med sin mand, Simon Makienok.

Og selvom Ibi Støving er hastigt på vej mod den runde fødselsdag, føler hun sig mere sexet end nogensinde — noget hun ikke mindst takker 23-årige Makienok for.

"Jeg har en mand, der får mig til at stråle hver dag, fordi han kun elsker mig og ikke kan holde nallerne fra mig," skriver hun.

Godt nok hylder Ibi sin alder, men hun forsøger dog at holde de værste rynker på afstand.

"Jeg vil gerne se så frisk ud så længe som muligt. Ja, så forfængelig er jeg. Indrømmet. Jeg synes ikke, det er sjovt med et ansigt fyldt med rynker, når jeg føler mig som en 25-årig," fortæller Støving og fortsætter:

"Jeg har prøvet det hele, tror jeg. Dog alt med måde. Jeg skal satme aldrig have Botox i panden for eksempel. Har en teori om at de lammer frontal lapperne så man bliver uempatisk og sindssyg – men det er stadig kun en teori."

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?