Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ibi køber luksushjem til syv mio.!

13:50 - 27. aug 2014

Ibi køber luksushjem til syv mio.! ibi støving, simon makienok

Ibi Støving og Simon Makienok har nu også de fysiske rammer på plads for deres kommende ægteskab. De har nemlig købt en enorm lejlighed i hjertet af København.

Efter tidligere blandt andet at have dannet par med René Dif og sangeren Alex Ambrose, ser det ud som om, at tv-værten Ibi Støving har voldsomt seriøse planer for sit nuværende forhold.

I hvert fald har hun og kæresten, fodboldspilleren Simon Makienok, valgt at investere i et dyrt luksushjem på H.C. Andersens Boulevard.

I følge Ekstra Bladet skulle de to smide hele 7,1 mio. kroner for stedet, men for det får de da også 236 kvadratmeter at boltre sig på.

Købet kommer i forbindelse med, at parret også har annonceret et snarligt bryllup.

Den 6. september siger Støving og Makienok "Ja" til hinanden, og man kan håbe på, at der falder pengegaver af til dem i den forbindelse. For den nyerhvervede lejlighed har allerede sat sit økonomiske aftryk.

Således har det kommende ægtepar optaget store lån for at kunne gennemføre købet. Det drejer sig angiveligt om et realkreditlån på 5,6 mio. kroner i Totalkredit og et lån på 1,8 mio. kroner i Sparekassen Sjælland.

Tiden må vise, om en gæld af den størrelsesorden, gør at hvedebrødsdagene må spares væk.

Læs også   Mest populære