Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Indy 500 og Nascar på Viasat

18:43 - 09. feb 2006

Indy 500 og Nascar på Viasat Nascar, Indy 500


Viasat Sport fortsætter med at sende direkte fra alle løb i den amerikanske motorsportserie NASCAR Nextel Cup. Aftalen om direkte transmissioner fra løbene er netop forlænget til og med næste sæson - 2007. Det samme gælder for serien Indy Racing League, IRL. Motorsport er at finde på Viasat Sport 3 suppleret med højdepunktsprogrammer på Viasat Sport 1. Seerne kan dermed se frem til de store klassiske løb som Daytona 500 og Indianapolis 500.
NASCAR Nextel Cup Series er én af de mest populære sportsbegivenheder i USA, og seerne på Viasat Sport 3 kan altså fortsat følge løbene på de ovale baner. Allerede på lørdag den 11. februar begynder årets sæson med Budweiser Shootout, og årets nok største event er den 19. februar - Daytona 500. Efter den bragende start følger hele 36 races indtil afslutningen den 19. november.
Indy Racing League sæsonen 2006 består af 14 løb med start 26. marts og afslutning 10. september. Sæsonens højdepunkt er det klassiske Indianapolis 500 den 28. maj.Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?