Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Ingen sex til Sly

15:56 - 01. dec 2006

Ingen sex til Sly Rocky, Sylvester Stallone, sex

Rocky-superstjernen Sylvester Stallone havde ikke sex med Fru Stallone, mens optagelserne til den seneste episode af Rocky-serien stod på.

Det er et trick mange atleter benytter sig af, inden de skal levere toppræstationer. For at spare på kræfterne og yde det ekstraordinære, lever de i cølibat i tiden før de skal præstere.

"Kroppen har kun en vis portion energi, og jeg ved, at nogle af atleterne, der var med i filmen, ikke holdt sig til forbuddet, men jeg gjorde det, fordi jeg vidste, det var det eneste rigtige", siger Stallone ifølge femalefirst.co.uk.

Det var dog ikke et stort problem for den 60-årige Stallone at holde sig fra damen. Han lagde sig simpelthen i sengen ved siden af sin kone - og faldt hurtigt i søvn oven på de udmattende optagelser.

Snart er der premiere på den længe ventede Rocky-film: "Rocky Balboa". I filmen kommer den aldrende Rocky tilbage i ringen efter at have været pensioneret i en del år. Da en digitalt simuleret kamp mellem den nuværende verdensmester-bokser og en ung Rocky falder ud til sidstnævntes fordel, må den 60-årige pensionist i ringen en sidste gang.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?