Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Internet gik ned pga. nøgenbilleder!

11:08 - 07. sep 2014

Internet gik ned pga. nøgenbilleder! nøgen-læk, jennifer lawrence

Internet gik ned pga. nøgenbilleder! nøgen-læk, jennifer lawrence
Rihanna var også en del af lokkemaden for de nysgerrige newzealændere.

Det nu så famøse læk af Hollywood-nøgenbilleder har haft konsekvenser for andre end de letpåklædte ofre. New Zealands internet bukkede således under for presset, i forbindelse med at utallige nysgerrige sjæle klikkede sig ind for at se det hede materiale.

For en uges tid siden kom det frem, hvordan en gruppe hackere havde tiltvunget sig adgang til en række Hollywood-stjerners private billedmateriale og siden delt dette på internetforummet 4chan.

Det drejede sig blandt andet om spicy fotos af skuespillerne Jennifer Lawrence og Kirsten Dunst.

Men det viser sig nu, at det ikke kun er de celebre kvinder selv, som har måttet lide under lækket af de pikante billeder.

Henover denne weekend har skandalen nemlig også ført til nedbrud for intet mindre hele det newzealandske internet, skriver tv2.dk.

Nysgerrige newzealændere forsøgte at klikke sig ind på hjemmesider med omtalte nøgenbilleder, men det eneste de fik ud af det, var et stykke skadeligt software, som automatisk lod sig installere på deres computere.

Softwaren var programmeret til derefter at indlede et regulært internetangreb, hvor internetudbyderes systemer overbelastes og derpå giver op.

Linkene begyndte at sprede sig fredag, og landets største udbyder, Spark, kæmpede helt til søndag, før skaderne var blevet udbedret.

Newzealandske myndigheder ved ikke, hvem der står bag angrebet, men det er angiveligt blevet iværksat uden for landets grænser.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?