Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Iron Man-stjerne anklaget for vold!

17:09 - 29. jul 2015

Iron Man-stjerne anklaget for vold! terrence howard, iron man, hollywood

Terrence Howards ekskone beskylder ham blandt andet for dødstrusler og for at have taget kvælertag på hende.

Allerede for et par år siden fik Terrence Howard et polititilhold mod ekskonen Michelle Ghent, men nu hiver hun igen sin tidligere flamme i retten.

Årsagen er en episode på Costa Rica tilbage i 2013, hvor 'Iron Man'-skuespilleren blandt andet skulle have taget kværlertag på Michelle og skubbet hende ind i en væg, før han truede med at dræbe hende.

Ifølge TMZ.com påstår den 46-skuespiller, som er hovedrolleindehaver i serien 'Empire', at sagsøgeren selv medvirkede til at gøre situationen voldsom ved eksempelvis at sprøjte ham med peberspray.

I de oprindelige retsdokumenter fra 2013 forklarer Michelle Ghent dog, at pebersprayen blot var en reaktion på, at Howard på det tidspunkt var på vej over mod en kommode, hvori han havde en kniv.

Også Terrence Howard selv har lagt sag an mod ekskonen. Det skete i maj, da han fremlagde optagelser, hvor man hører Michelle true med at offentliggøre billeder af skuespillerens kønsdele.

Parret blev gift i januar 2010, men gik fra hinanden allerede 11 måneder senere. Skilsmissen blev dog først stadfæstet i 2013.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?