Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

J.Lo sagsøgt: Alt for fræk!

17:53 - 07. jun 2015

J.Lo sagsøgt: Alt for fræk! J.Lo, Jennifer Lopez

J.Lo sagsøgt: Alt for fræk! J.Lo, Jennifer Lopez
Ikke alle marokkanere var lige tilfredse med J.Lo's outfit.

Jennifer Lopez er blevet anmeldt til myndighederne efter show i Marokko.

Mawazine International Music Festival, der blev afholdt i slutningen af maj i Marokkos hovedstad Rabat, havde i år besøg af et prominent navn i form af Jennifer Lopez. Hos de inkarnerede fans vakte showet stor begejstring, men ikke alle var lige tilfredse med hendes optræden på scenen.

Ifølge Daily Mail har en gruppe har nemlig anmeldt hende til myndighederne, hvor de påstår at J.Lo forstyrrede den offentlige ro og orden ved alt for let påklædning, alt for meget vrikken med hofterne og ikke mindst for meget fokus på hendes bagparti.

I anklagerne står der blandt andet at Lopez ved sin optræden har forstyrret den offentlige orden og krænket al ære og respekt for kvinder.

Ligesom Lopez, er også arrangøren af festivalen blevet sagsøgt, og såfremt en skyldig kendelse falder i sagen, kan J.Lo risikere op til 2 års fængsel ifølge marokkansk lovgivning. Daily Mail skriver ligeledes at Marokkos kommunikationsminister Mustapha Khalfi har blandet sig i sagen og tilkendegivet sin mening, og siger at tv-transmissionen, der blev sendt live, var fuldstændig uacceptabel og går stik imod landets tv-lovgivning.

Der har endnu ikke været nogle udmelder fra Jennifer Lopez-lejren. Sangerinden oplyste tidligere i år at hun inden længe har sit helt eget Las Vegas show klar.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?