Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jack is Back !

01:26 - 03. jan 2006

Jack is Back ! Kiefer Sutherland, 24 timer

Et passagertog er på vej mod Los Angeles før daggry. I spisevognen sidder en mand med en kuffert lænket til håndleddet. Han kigger skiftevis på sit ur og ud i mørket.

I lokomotivet når togføreren lige at skænke en kop kaffe, inden han forskrækket slår bremserne i: En varevogn er stoppet op midt på skinnerne!

Togbremserne hviner, men toget undgår ikke kollisionen. Varevognen torpederes, og sekundet efter lyder en eksplosion, der er så voldsom, at togstammen bliver revet fra hinanden, og vragdele bliver spredt ud over området.

Et stykke derfra sætter en mand iført styrthjelm en motocrosscykel i fart og kører mod det ulykkesramte tog. Han stiger af og begynder at lede. Det er manden med kufferten, der er målet. Kufferten er væk.

Samtidig, et andet sted i byen, står Jack Bauer på et hotelværelse og binder sit slips.

Der er gået 18 måneder, siden vi sidst så noget til ham. Dengang prioriterede den nye chef på CTU hans fyring højt, ikke mindst på grund af Bauers heroin-misbrug, og Jack endte med at trække sig tilbage. Jack havde brug for at lægge en af de værste dage i sit liv bag sig: I slutningen af tredje årgang af '24 timer' forlod vi ham bag rattet i en bil, hvor han prøvede at holde tårerne tilbage. Han var på randen af et sammenbrud, presset til det yderste af det foregående døgns begivenheder.

Nu har Bauer et mere roligt skrivebordsjob hos den amerikanske forsvarsminister, James Heller. Men han har mere end det. I al hemmelighed har Jack indledt et forhold til ministerens datter, Audrey, og det er hende, han vågner sammen med denne morgen på hotelværelset.

Han ønskede ikke længere at være i skudlinjen - han ville hellere prioritere andre ting i livet og undvære adrenalin-kick'et.

For første gang i lang tid har han involveret sig følelsesmæssigt i et andet menneske - og Audrey har betroet ham, at hun er ved at være rigtig forelsket.

Morgenens voldsomme togulykke viser sig imidlertid at være begyndelsen på en kædereaktion af begivenheder, der fanger Jack Bauer i et dilemma: Han har lovet sig selv ikke at blande sig i noget, men samtidig er han overbevist om, at den terrortrussel, der netop er blevet rettet mod USA, vil gå ud over andet end et passagertog. Forsvarsministeren er i fare - og det er Audrey også. Alt kunne være idyl i Jack Bauers nye liv, men situationen omkring terrortruslen spidser hurtigt til, og da den involverer både hans kæreste og hans nye chef, er Jack nødt til at tage sagen i egne hænder.

På trods af kraftige protester fra CTU sætter han alt ind i et desperat forsøg på at redde James Heller og Audrey.
Et nyt døgn truer!
Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?