Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jakob Kjeldbjerg Ambassadør

17:59 - 10. okt 2005

Jakob Kjeldbjerg Ambassadør Jakob Kjedlbjerg, Robinson,

Jakob Kjeldbjerg bliver ny ambassadør for Dansk Folkehjælp

TV3-vært og Robinson Ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg er blevet udnævnt til ambassadør for Dansk Folkehjælp, hvor han vil hjælpe organisationen med deres sociale og humanitære arbejde.

Dansk Folkehjælp har i årevis sat fokus på de svageste i det danske samfund, og Dansk Folkehjælp er samtidig en stor frivillig-organisation med 50 lokalafdelinger rundt om i landet. Dansk Folkehjælp arbejder indenfor det sociale felt med besøgsvenner, ferielejre for handicappede og socialt dårligt stillede, hjemløse og meget andet.

"Når jeg har valgt Dansk Folkehjælp som den organisation, jeg ønsker at stå i spidsen for, så er det fordi organisationens sociale arbejde i Danmark har appelleret meget til mig, og fordi jeg ser nogle muligheder for at bakke organisationens arbejde op".

Jakob Kjeldbjerg får sin første opgave for Dansk Folkehjælp i uge 43, hvor organisationen vil arrangere en række ferielejre rundt om i Danmark for enlige forsørgere med børn, som lever under fattigdomsgrænsen.

"Jeg har et ønske om at blive direkte involveret i det frivillige sociale arbejde, hvor jeg med baggrund i mine professionelle erfaringer især ønsker at medvirke i det sociale arbejde, som sker til fordel for børn. Det er planen, at jeg skal rundt og besøge disse lejre, hvor jeg blandt andet vil lave forskellige aktiviteter sammen med børnene, og jeg glæder mig meget til at komme i gang" udtaler Jakob Kjeldbjerg.

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?