Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jamie Oliver brød sammen!

15:33 - 23. dec 2014

Jamie Oliver brød sammen! Jamie Oliver

Stjernekokken Jamie Oliver har i de sidste ti år kun sovet tre og en halv time om natten. Hans travle liv blev alt for meget for ham og derfor var han meget tæt på et sammenbrud.

Når man ser Jamie Oliver i fjernsynet i et af sine mange madprogrammer, er han altid glad og har et stort overskud. Men bag kameraet går det ikke så godt, som man lige umiddelbart skulle tro. Det skriver Ekstra Bladet.

Når kammeraet slukkes, er stjernekokken Jamie Oliver lige ved at bryde sammen. Derfor har han foretaget nogle store livsstilsændringer, så han ikke mister sig selv i sit travle liv. Det har før været meget svært for ham at håndtere de ’meget store problemer’, som han kalder dem i et interview med Mail Online.

’Det sidste årti har jeg i gennemsnit sovet omkring tre en halv time om natten. Jeg sad på kontoret, faldt i søvn og så op og i gang igen. Ikke kønt, ikke godt,’ fortæller 39-årige Jamie Oliver.

Derfor valgte stjernekokken at lave nogle ændringer i sit liv, og stå ved dem. Han står stadig op klokken fem om morgenen, men nu går han til gengæld meget tidligere i seng end før.

’Der kom et punkt denne sommer, hvor jeg blev nødt til at gøre noget. Jeg vidste, at der var noget galt med mig. På et helt grundlæggende niveau fungerede jeg ikke som en normal person,’ fortæller han.

For at undgå at falde tilbage i det gamle mønster, har Jamie Oliver købt et armbånd, som registrerer hans søvnmønstre, motion og ernæring. Det hjælper ham til at være opmærksom på, hvor godt han har det.

’Jeg er blevet sundere, og jeg har fået mere energi. Jeg er skarpere i mit hoved og mere ædru på den måde, tror jeg,’ siger han.

Jamie Oliver er gift med Juliette Norton, som er tidligere model. Sammen har de fire børn: Poppy Rose, Daisy Boo, Petal Blosson og Buddy Bear.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?