Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jamie Olivers nye skøre børnenavn!

16:18 - 25. aug 2016

Jamie Olivers nye skøre børnenavn! Jamie Oliver, baby, navn, River Rocket Oliver,

Jamie Oliver og hans kone er kendt for at give deres børn specielle navne, og navnet til deres lille nyfødte er ingen undtagelse.

Tv-kokken og hans kone blev for nylig forældre til parrets femte barn, og på Instagram afslører de nu, hvad lillebroren til 14-årige Poppy Honey Rosie, 13-årige Daisy Boo Pamela, syvårige Petal Blossom Rainbow og femårige Buddy Bear Maurice skal hedde, skriver Se og Hør

”Det er passende pænt at introducere denne lille nye dreng for jer: Hans navn er River Rocket Oliver, ”skriver Jamie Oliver under et billede af to af parrets store børn han kone, og den lille nyfødte dreng.

”Vi synes, det passer til ham. Han er en lille gave, og vi er meget lykkelige. Tusind tak for alle jeres lykønskninger”, skriver Jamie Oliver.

Stjernekokkens kone har tidligere fortalt hvorfor parret giver børnene særprægede navne.

”Alle børnene har mere end et navn, fordi jeg ikke kan beslutte mig. Jeg ved ikke lige, hvor navnet Petal Blossom Rainbow kom fra - men åbenbart stammer det fra My Little Pony.

Jeg ville gerne kalde hende Rainbow, men Jamie sagde, jeg skulle slappe lidt af, ”har hun tidligere sagt til magasinet Gurgle ifølge Hello! Magazine.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?