Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Janni træt af at blive kaldt golddigger!

17:07 - 09. sep 2016

Janni træt af at blive kaldt golddigger! Janni Ree, Karsten Ree, gold-digger

Janni træt af at blive kaldt golddigger! Janni Ree, Karsten Ree, gold-digger
Janni er træt af folk der peger fingre.

Janni Ree er træt af folk der peger fingre og ikke sætter sig ind i tingene.

Janni Ree er gift med milliardæren Karsten Ree, og hun kommer med en skarp kritik af folk der kalder hende gold-digger på hendes nye blog-site, hvor hun og veninden Ditte Okman skriver til hinanden og læserne.

”Med hensyn til folk, der kalder mig golddigger – det er jeg sgu også træt af. Alle, der kender Karsten og jeg, ved, det er ægte kærlighed. Jeg elsker manden, længere er den ikke.  Jeg får ikke i pose og sæk, tværtimod, det er slet ikke det, som holder os sammen”, skriver Janni Ree i indlægget.

I sit blogindlæg kommer hun også ind på retssagen i 2013, hvor hun blev idømt et år og tre måneders fængsel for at franarre en ældre mand hans penge.

”Jeg har været igennem en lang sej retssag, hvor jeg fik tæsk i medierne og blev dømt af befolkningen, hvor mange smed en kommentar med på vejen. Folk i Danmark er gode til at pege fingre, men de sætter sig ikke alle ind i tingene.

Der kom små bidder ud i offentligheden, mens min sag kørte, men ingen sad i retten og hørte, hvordan det hele hang sammen. Og fordi man er dømt, behøver man ikke være skyldig – man kan dømmes i Danmark og stadig være uskyldig”, skriver Janni.

Janni Ree har været sat i forbindelse med blandt andre sangeren Søren Poppe, politikeren Naser Khader, tv-værten Jimmy Bøjgaard, den tidligere fodboldlandsholdsspiller Jes Høgh og Christian Abrahamsen, som hun havde lagt bryllupsplaner med skriver Avisen.dk

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?