Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Janni træt af at blive kaldt golddigger!

17:07 - 09. sep 2016

Janni træt af at blive kaldt golddigger! Janni Ree, Karsten Ree, gold-digger

Janni træt af at blive kaldt golddigger! Janni Ree, Karsten Ree, gold-digger
Janni er træt af folk der peger fingre.

Janni Ree er træt af folk der peger fingre og ikke sætter sig ind i tingene.

Janni Ree er gift med milliardæren Karsten Ree, og hun kommer med en skarp kritik af folk der kalder hende gold-digger på hendes nye blog-site, hvor hun og veninden Ditte Okman skriver til hinanden og læserne.

”Med hensyn til folk, der kalder mig golddigger – det er jeg sgu også træt af. Alle, der kender Karsten og jeg, ved, det er ægte kærlighed. Jeg elsker manden, længere er den ikke.  Jeg får ikke i pose og sæk, tværtimod, det er slet ikke det, som holder os sammen”, skriver Janni Ree i indlægget.

I sit blogindlæg kommer hun også ind på retssagen i 2013, hvor hun blev idømt et år og tre måneders fængsel for at franarre en ældre mand hans penge.

”Jeg har været igennem en lang sej retssag, hvor jeg fik tæsk i medierne og blev dømt af befolkningen, hvor mange smed en kommentar med på vejen. Folk i Danmark er gode til at pege fingre, men de sætter sig ikke alle ind i tingene.

Der kom små bidder ud i offentligheden, mens min sag kørte, men ingen sad i retten og hørte, hvordan det hele hang sammen. Og fordi man er dømt, behøver man ikke være skyldig – man kan dømmes i Danmark og stadig være uskyldig”, skriver Janni.

Janni Ree har været sat i forbindelse med blandt andre sangeren Søren Poppe, politikeren Naser Khader, tv-værten Jimmy Bøjgaard, den tidligere fodboldlandsholdsspiller Jes Høgh og Christian Abrahamsen, som hun havde lagt bryllupsplaner med skriver Avisen.dk

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvilken dommer vinder X Factor?

Mette Lindberg
Remee
Thomas Blachman

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?