Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jeanette snød i Paradise Hotel!

17:59 - 05. sep 2016

Jeanette snød i Paradise Hotel! Jeanette Dzienis, Paradise Hotel, snyd

Jeanette snød i Paradise Hotel! Jeanette Dzienis, Paradise Hotel, snyd
Jeanette Dzienis snød produktionsholdet på Paradise Hotel.

Sammen med flere af de andre deltagere snød Jeanette Dzienis produktionsholdet på Paradise Hotel.

På sin blog, fortæller Jeanette hvordan hun løj for TV3, da hun var til casting på programmet i 2012.

”Inden min casting snakkede jeg rigtig godt med Sebastian, vi var bare gode venner(vi havde en enkelt bommert sammen på et tidspunkt, da vi var fulde). Sebastian fik hurtig den idé, at jeg skulle sige til castingen, at jeg havde haft et fast forhold med Sebastian. Sebastian var nemlig helt sikker på, at hvis jeg sagde dette, ville chancen for at han kom med i den sæson være ret stor”, skriver Jeanette på bloggen.

Kort før de skulle afsted. Fortalte Sebastian at en han kendte der hed Sascha, som også skulle være med i Paradise Hotel. De to piger mødtes herefter, hvor de aftalte, at de ville stå sammen i programmet.

”Da Sascha tjekkede ind på hotellet, måtte jeg jo spille herre overrasket og sur på hende, men det var jeg jo slet ikke. Sascha kendte ikke til den lille ”historie” på det tidspunkt, så jeg måtte hurtigt hive hende til siden og sige “Ja, folk ved godt, at vi kender hinanden! Og forresten er vi veninder, og du har vært sammen med min kæreste”, forklarer Jeanette.

Sascha og Jeanette blev bedste veninder inde på hotellet, og da de kom hjem, bevarede de deres venskab. Løgnen omkring Jeanettes forhold til Sebastian fulgte hende flere år efter, og nu undskylder hun overfor sine fans, skriver Her og Nu.

Selvom Jeanettes deltagelse var baseret på en løgn, klarede hun den hele vejen til finalen. Det sluttede med at være hendes kæreste, Julian, der løb med sejren sammen med Tina Maria.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?