Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jeg vil aldrig giftes med Brad Pitt

17:59 - 03. feb 2006

Jeg vil aldrig giftes med Brad Pitt Brad pitt, Angelina Jolie

Angelina Jolie fastslår nu, at hun aldrig nogen sinde vil giftes med Brad Pitt.

I et kort, men åbenhjertigt interview med journalisten Leon Wagener fra den amerikanske tabloid Globe fortæller den gravide "Tomb Raider"-stjerne, at ægteskab er det sidste, hun og Pitt tænker på.

"Vi gifter os aldrig. Brad er ved at komme sig oven på en skilsmisse og jeg er selv skilt to gange, så det er ikke noget, vi overhovedet overvejer", siger Jolie.

De seneste dage har rygtestrømmen ellers nået feberlignende højder. Nogle blade i ind- og udland vil vide, at de vordende forældre gifter sig i den kommende weekend, mens andre ligefrem skriver, at TV-kokken Jamie Oliver skal lave bryllupsmiddagen.

For et par dage siden stod en italiensk hoteldirektør frem og fortalte, at Pitt havde undersøgt mulighederne for at holde brylluppet på hans hotel ved Comosøen.

Lige nu er de to Hollywood-stjerner i Berlin, hvor de blandt andet har været på museum sammen med tre af Pitts arkitektvenner.

"Jeg har det dejligt her i byen. Vi kom i weekenden og bliver her nogle dage. Vi skal bare slappe af og hygge os med venner", sagde skuespilleren til den lokale presse onsdag.

"Troja"-stjernen indspillede for fem år siden "Spy Game" i den tyske hovedstad sammen med Robert Redford.

Læs også   Mest populære