Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jennifer Aniston: 'Jeg viste numse først!'

12:23 - 24. nov 2014

Jennifer Aniston: 'Jeg viste numse først!' Jennifer Aniston, Kim Kardashian, numse, bagdel

Jennifer Aniston: 'Jeg viste numse først!' Jennifer Aniston, Kim Kardashian, numse, bagdel
Jennifer Anistons billede i Rolling Stone-magasinet

Den friske og mere naturlige Jennifer Aniston, som spiller Rachel i Venner, viste sin bagdel 18 år før Kim Kardashian overhovedet tænkte på det. Aniston fniser af, at hendes bagdel ‘bare er en original’ sammenlignet med Kims.

 

Der har vidst ikke været en eneste bruger af internettet, som ikke er stødt på Kim Kardashians store popo inden for den sidste uges tid. Det var realitystjernens mål at knække internettet, hvilket hun også gjorde. Men da billedet nåede til 45-årige Jennifer Aniston, måtte skuespilleren lige gøre klart, at det altså var hende der viste sin numse først. For 18 år siden kunne man nemlig se Aniston ligge nøgen i en seng på forsiden af magasinet Rolling Stone, det skriver Ekstra Bladet.

 

‘Jeg var en original, all right,’ jokede Aniston, da hun blev spurgt til Kim Kardashians billede ved premieren på filmen 'Horrible Bosses 2' i Los Angeles i denne uge.

 

‘Beklager Kim K.’, sagde den mere naturlige skuespiller og refererede til billedet, hvor hun ligger i en seng uden trusser på.

 

‘Det var bare uskyldigt. Der var ikke noget aggressivt over det,’ forklarede hun og sammenlignede med Kim Kardashians billede på Paper Magazine, hvor numsen er meget mere i fokus.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?