Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jenson Button: Hold kæft Max!

14:11 - 06. jun 2015

Jenson Button: Hold kæft Max! Jenson Button, Formel 1, Max Verstappen

Jenson Button: Hold kæft Max! Jenson Button, Formel 1, Max Verstappen
Max Verstappen har været udsat for meget kritik for sin kørsel.

- Vi er alle voksne mennesker, og vi gør ikke den slags ting i Formel 1, udtaler Jenson Button om Max Verstappen, der omvendt anklager Roman Grosjean for at forårsage ulykken i Monaco med vilje.

Max Verstappen slap billigt fra sit sammenstød med Roman Grosjean i Monacos Grand Prix. På trods af at hans bil smadrede ind i barrieren med 200 km/t kunne han gå uskadt væk fra ulykken.

Straffen var dog ikke til at tage fejl af. Verstappen påkørte Grosjean bagfra, og skal starte 5 pladser længere nede end hans kvalifikationstid til Canadas Grand Prix i morgen.

Verstappen er dog alt andet end tilfreds med udfaldet og har været i mundklammeri ved flere kørere, senest Felipe Massa, der ved pressekonferencen i Canada gav sin mening til kende og sagde at han var skuffet over at Verstappen slap med 5 pladser som straf for forseelsen.

Også Roman Grosjean er skuffet over Verstappen og havde håbet at han ville give ham en undskyldning, men den kommer han til at vente længe på, da hollænderen mener at Grosjean bremsede op for tidligt med fuldt overlæg.

Den udtalelse får nu en af de mest erfarne kørere i Formel 1 feltet op af stolen.

Jensen Button der i morgen kører sit Grand Prix nummer 272, siden debuten ved Australiens Grand Prix for 15 år siden, siger at Verstappen bør tænke sig om en ekstra gang, inden han kommer med den slags beskyldninger.

- Han er helt naturligt uerfaren, så det er let at synge med på den sang. Men man skal tænke over, hvad man siger til pressen.

- Det er alvorligt, når man peger fingeren af andre og siger, at de bremse-testede dig. Jeg tror slet ikke, det sker nutildags i motorsport. Vi er alle voksne mennesker, og vi gør ikke den slags ting i Formel 1, siger briten som er meget skuffet over den unge hollænders opførsel:

- Det var en overraskelse, ja. Bølgerne går nogle gange højt, men vi er alle meget intelligente fyre. Vi kender alle farerne i denne sport og ville aldrig gøre sådan noget.

Verstappens straf blev etableret af Formel 1 dommerne, efter at Lotus holdet kunne fremvise data der viste at Grosjean på ulykkesomgangen først bremsede 5 meter længere fremme end på omgangen før.

Se eller gense det voldsomme uheld fra Monaco:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Kommer Danmark med til VM i Rusland 2018?

Ja, helt sikkert
Måske
Nej, det sker ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?