Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jes og Cecilie siger Go morgen

17:26 - 22. jun 2006

Jes og Cecilie siger Go morgen Jes dorph, meyerheim, Go morgen danmark,

Efter sommerferien skal Jes Dorph- Pete rsen tidligt op - han afløser Michael Meyerheim, der får sit eget talkshow på TV 2 Charlie. Jes bliver Cecilies makker i "Go' morgen Danmark", og det glæder de sig begge til:

- Jeg har jo haft fornøjelsen af at arbejde med Jes en del gange, og det har altid været virkelig dejligt. Han er sjov, og samtidig med, at han er meget professionel, så har han en lethed og et klart blik for, hvordan vi kommer fremad, siger Cecilie Frøkjær. Og Jes har ingen problemer med at skulle tidligt op:

- Ikke når det er for at arbejde sammen med Danmarks dygtigste studievært i det, jeg vil kalde et journalistisk supermarked med spændende varer på alle hylder. Det bliver sjovt og udfordrende, for her taler vi med alle fra statsministeren til hundetræneren. Og så skader det jo ikke, at man får lov at spise gratis mad under udsendelsen, siger den nye morgenvært med et smil.

Tina Nikolaisen og Ole Stephensen fortsætter som det andet værtspar for de mere end 700.000 danskere, der dagligt tænder for "Go' morgen Danmark", når de står op. Det er det mest sete journalistiske magasinprogram med indslag om bøger, teater og film - og så fylder det 10 år til december, og det bliver naturligvis fejret.

 

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?