Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jes siger Go’ morgen Danmark

18:42 - 28. mar 2006

Jes siger Go’ morgen Danmark Jes Dorph, Michael Meyerheim


Meyerheim til Charlie, og Dorph siger Go’ morgen Danmark

TV 2 gennemfører i august en værtsrokade, som skal styrke og udvikle flere dele af koncernens programflader - og som skal være med til at udvikle værterne og opfylde deres ønsker om at prøve kræfter med nye udfordringer. TV 2 Charlie får glæde af Michael Meyerheim, hvis plads i ”Go' morgen Danmark”-studiet til gengæld overtages af Jes Dorph-Petersen frem til nytår.

Michael Meyerheim får i forbindelse med rokaden opfyldt sit ønske om igen at blive vært for et talkshow. Det sker på TV 2 Charlie til efteråret, hvor Michael Meyerheim desuden skal stå i spidsen for nye udgaver af kanalens mest populære program, ”Spørg Charlie”.

- Meyerheim er en kæmpe fjer i Charlies hat. En påfuglefjer, vil jeg faktisk påstå. Vi har været fantastisk glade for ham som vært i ”Spørg Charlie” og glæder os til at vise ham frem i et nyt Charlie-program til efteråret. Michael Meyerheim passer fuldstændig perfekt til Charlie med præcis den blanding af kvalitet, nysgerrighed og charme, som Charlie skal have, siger adm. direktør Palle Strøm, TV 2 Networks.

Michael Meyerheim siger:
- Jeg ser TV 2 Charlie som en meget stor udfordring for mig. Fagligt og professionelt er programmerne og kanalen en spændende opgave.

Privilegium med nye opgaver
NYHEDERNEs Jes Dorph-Petersen bliver vikar for Michael Meyerheim i ”Go' morgen Danmark”-studiet på Københavns Hovedbanegård. Jes Dorph-Petersen understreger, at han ikke siger farvel til NYHEDERNE, men at han gerne vil prøve kræfter med en ny opgave:

- Jeg er en nysgerrig person med det privilegium at have en åben og spændende arbejdsplads, der gør, at jeg kan prøve kræfter med mange forskellige opgaver. Jeg har været nyhedsvært siden 1991 og kan af og til få lyst til at udfordre mig selv i en periode, så jeg er glad for at skulle være vikar for Meyerheim.

- Go' morgen Danmark er et af de sjoveste og mest interessante programmer. Det rummer alt fra journalistik til madlavning, og det eneste, jeg har imod programmet, er sendetidspunktet. Det trækker jo heller ikke ned at skulle arbejde sammen med Cecilie Frøkjær. Sidst, jeg gjorde det, var i forbindelse med den royale dåb, og hun er en fornøjelse at arbejde sammen med, siger Jes Dorph-Petersen.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?