Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Joachim B. med knockout på åben gade!

10:04 - 02. jan 2016

Joachim B. med knockout på åben gade! Joachim B. Olsen, vold

Joachim B. med knockout på åben gade! Joachim B. Olsen, vold
Her fortæller Joachim historien om sin effektive kæberasler.

Den liberale politiker forsvarer vold på Facebook.

Den tidligere elite-kuglestøder Joachim B. Olsen er altid god for en kontroversiel kommentar.

Nu er han indblandet i en større shitstorm på Facebook, fordi han i en statusopdatering har truet nogle unge fyre, som havde sprængt hans postkasse i luften nytårsaften med prygl.

Det har fået mange vrede danskere til tasterne på det sociale medie. De mener ikke, at en folkevalgt politiker bør opfordre til selvtægt.

Men Joachim bøjer sig ikke for presset. I stedet fortæller han om en situation, hvor han knock-outede en mand på åben gade i Aarhus.

“Prøv lige at hør her. Der er situationer, hvor det er helt på sin plads at stikke en person en flad. Man kan ikke sætte det på en præcis formel. Det afhænger fuldstændig af situationen,” skriver den hærdebrede politiker.

“Her er et eksempel fra det virkelige liv, hvor jeg gjorde det. Jeg kommer gående i centrum af Aarhus sammen med en ven. Jeg ser et par, en ung mand og kvinde, som skændes. Kvinden græder, imens manden skriger hende ind i ansigtet. Han er meget aggressiv. Han står bøjet ind over hende og der vel 5-10cm mellem deres ansigter. Han skubber hende gentagne gange ind i en væg. Han skubber ikke hårdt, men han skubber hende for at forhindre hende i at gå,” forklarer den tidligere Vild med dans-deltager i et svar på det sociale medie.

“Jeg beder ham om at slappe af, hvorefter han stormer mod mig, imens han råber, at jeg fandme skal blande mig uden om. Da han når hen til mig stikker jeg ham en flad og han falder omkuld. Nu er han pludselig helt rolig. Han siger undskyld. Han rejser sig op og går. Fortryder jeg, at jeg stak ham en? Nej, det gør jeg ikke,” slår Joachim B. Olsen fast.  

Han lukker debatten ved at sige, at han trods alt ikke kunne finde på at slå et barn ned.

“Og ja, jeg kunne godt finde på at stikke en person, som sprænger min postkasse i luften, så der flyver metaldele gennem min have, en flad. Naturligvis ikke, hvis det var er barn. Men en ung mand, absolut ja,” skriver han.


Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?