Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Joan Ørting: Derfor slog far hånden af mig!

08:32 - 31. jan 2016

Joan Ørting: Derfor slog far hånden af mig!  Joan Ørting, elsker

Joan Ørting: Derfor slog far hånden af mig!  Joan Ørting, elsker
Joan Ørting har en elsker udover ægtemanden.

Sexologens far kunne ikke kapere elsker-nyhed.

Joan Ørting er en lykkelig kvinde. Efter seks år har hendes far nemlig genoptaget kontakten til hende. Det forklarer hun på Facebook ifølge BT.

Faderen valgte at droppe al kontakt til datteren, da hun stod offentligt frem og fortalte, at hun havde en elsker udover manden Carsten Islington.

“Jeg har lyst til at dele det her med dig, fordi det er så stort for mig. Jeg har lige modtaget et forsoningsbrev fra min far. I 6,5 år har jeg ikke set ham, fordi han slog hånden af mig. Skammede sig når han så mig i TV, skrev han dengang, og han ville ikke længere være min far. Nu er han gammel, og han er ikke længere vred på mig...og inviterer nu mig og min søster til at komme og besøge ham,” skriver Joan Ørting på det sociale medie.

“Det er helt overvældende for mig, og jeg er så lykkelig og lettet. Kærligheden vinder altid i sidste ende. Tak tak tak.”

Joan Ørting har tidligere fortalt, at det var en meget svær beslutning at stå frem med den kontroversielle elsker-udmelding.

“Min mand og jeg var meget i tvivl, om vi turde fortælle det med elskeren til folk. Men jeg ville godt give noget. Derfor sagde jeg det,” har hun tidligere sagt til BT.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?