Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Joan Ørting i sextørke!

08:52 - 17. apr 2016

Joan Ørting i sextørke! Joan Ørting, skilsmisse, forhold, Carsten Islington

Joan Ørting i sextørke! Joan Ørting, skilsmisse, forhold, Carsten Islington
Efter skilsmissen med sin eksmand har Joan Ørting for en tid droppet det modsatte køn.

Den 56-årige single Joan Ørting har afholdt sig fra andre mænd siden, at eksmanden forlod hende efter 15 års forhold.

Sexolog og parterapeut Joan Ørting ramlede også ind i den for mange velkendte uinspirerende og trivielle hverdag med kedelige, hurtige leverpostejsmadder med sin mand igennem 15 år, historiefortælleren Carsten Islington. Det endte i en skilsmisse før jul for parret og den rødhårede sexolog har siden fuldstændig afholdt sig fra det modsatte køn.

“Der er altså ingen ny mand i mit liv – IKKE SÅ MEGET SOM!! Lige nu kan jeg slet ikke forestille mig det at gå ind i et andet menneskes liv – at der skulle komme en anden. Men det gør der jo nok en dag! Det var Carsten, der valgte at gå, og jeg har næsten ikke vovet at sige ordet single højt, selvom det er det, jeg er nu for første gang i mange år. Jeg føler stadig, jeg hænger i luften, og skønt skilsmissen ikke kom helt bag på mig, fik jeg vist et lille chok” siger Joan Ørting.

Efter bruddet med hendes eksmand har 56-årige Joan Ørting søgt tilflugt i den landlige idyl på Langeland 225 kilometer fra hovedstaden, hvor hun nu bor alene efter, at Carsten forlod hende og flyttede fra hjemmet.

Der var knap 20 års forskel på den rødhårede sexolog og den yngre kæreste, hun havde inden Carsten Islington og selvom Joan ikke har vænnet sig til tilværelsen som single, er hun optimistisk omkring fremtiden.

”Heldigvis har jeg liv omkring mig med alle dyrene, og jeg er glad indeni, selvom jeg er single og 56. Jeg står ved min alder og mine rynker og appelsinhud”

”Et glat ansigt betyder ikke noget i forhold til øjne med liv i. Det er den gnist, der tænder mig og giver mig lyst til at lege og gå på opdagelse og nyde nuet med en mand i og uden for sengen. Ham vil jeg godt bruge nogen tid på at finde” fortæller Joan Ørting.

Kilde: HER&NU

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?