Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jógvan: I farezonen pga. min etnicitet!

17:59 - 16. feb 2015

Jógvan: I farezonen pga. min etnicitet! Jógvan, x factor, dr1

Jógvan mener, at hans herkomst var medvirkende til den hårde dom fra seerne i fredagens udgave af sangkonkurrencen, hvor han endte i farezonen.

Færingen Jógvan, som i fredagens 'X Factor'-liveshow røg i farezonen, tror ikke kun det var musikken, der var årsagen til, at han måtte kæmpe for overlevelse.

Det skriver SE og HØR.

"Jeg blev faktisk ikke overrasket. Mit sangvalg var lidt på kanten. Danskere er heller ikke så venligt stemt over for færinger, der kommer til Danmark og stjæler deres show," forklarer den 25-årige sanger, som optrådte med nummeret 'Forget Her' af Jeff Buckley.

"Men det er jo latterligt, for Færøerne er jo en del af Danmark," forklarer Jógvan videre.

Tidligere er det ellers gået helt udmærket for færinger i den danske version af talentkonkurrencen — blandt andet fik Linda Andrews den samlede sejr i 2009.

Trods den angivelige favorisering af etniske danskere hos 'X Factor'-publikummet så mener Jógvan dog også, at hans opvækst på Færøerne har givet ham enkelte fordele.

"Jeg har fundet inspiration i bjergene, lyset og de mennesker, der omgiver mig der. Det er noget med romantikken. Det kommer folk også til at høre mere til fremover i X Factor," lyder det fra sangeren, som sammen med resten af deltagerne kan ses til endnu en omgang liveshow på fredag klokken 20.00 på DR1.

Her kan du se Jógvan optræde med et andet Jeff Buckley-nummer tidligere i konkurrencen:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?