Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

John T som JR?

21:17 - 29. sep 2005

John T som JR? John Travolta, Tommy Lee Jones, James Bond, Dallas, Catherine Zeta, Demi Moore, Bruce Willis, Owen Wilson

Lige nu slås Hollywoods største midaldrende stjerner om rollen som JR Ewing i filmversionen af "Dallas".

John Travolta, Mel Gibson og Kevin Costner ligger side om side i førergruppen. Ifølge branchebladet Daily Variety har Travolta dog et mulehårs forspring, men uden at kunne vide sig sikker, for også Tommy Lee Jones er i betragtning som Larry Hagmans afløser.

Sjovt nok ser det ud til, at den skuespiller TV-seriens JR selv foretrækker, ikke får et ben til jorden. Hagmans eget førstevalg er Bruce Willis, som gerne vil have rollen, men slet ikke er med på Varietys emneliste.

Rivaliseringen er ikke slut med JR. Catherine Zeta-Jones er favorit til rollen som Sue Ellen, men Demi Moore og Jennifer Lopez viser ligeledes interesse, selv om Lopez er noget ung til at spille JRs hårdt prøvede og tørstige kone.

"Dallas"-producenterne har også flere emner til rollen som JRs dydige lillebror Bobby Ewing. Her står dysten mellem Matthew McConaughey og Owen Wilson. Pamela-rollen kan ifølge Variety gå til enten Drew Barrymore eller Reese Witherspoon, mens både Lindsay Lohan, Jessica Simpson og Mandy Moore er på tale som Lucy. Der er foreløbig kun én kandidat til rollen som Miss Ellie, og det er Jane Fonda.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?