Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Johnny Depp gad ikke Hollywood-fester!

13:55 - 27. maj 2016

Johnny Depp gad ikke Hollywood-fester! Johnny Depp, Amber Heard

Amber Heard håbede efter sigende på et mere glamourøst Hollywood-liv, end det hun fik med Johnny Depp.

Tidligere på ugen søgte den unge skuespillerinde om skilsmisse fra 52-årige Johnny Depp, grundet ”uforsonlige forskelle”. Det har vist sig, at Amber Heard ikke følte, at hun kunne tage ud og nyde fester, fordi manden foretrak at slappe af derhjemme.

En kilde fortæller: ”Amber er en festpige, og Johnny er bare ikke til den slags længere. Han foretrækker at blive inde for sig selv eller med en lille gruppe venner, ryge lidt og se nogle gamle film.”

Kilden fortsætter og fortæller, at Amber Heard til sidst indså, at hun havde fundet ham på det forkerte stadie i hans liv.

Der skulle efter sigende allerede være opstået problemer sidste år, da Amber Heard tog en gruppe venner med hjem til fest i parrets hus i London. Depp var nemlig i byen for at indspille en film på det tidspunkt, og kunne ifølge en kilde ikke sove for sin hustrus festlarm. En insider fortæller at det førte til et stort skænderi foran Heards venner.

Men den seneste hændelse, hvor Depp og Heard kom i problemer med den australske regering, gjorde kun tingene endnu sværere for parret.

”Johnny følte sig ydmyget af hele prøvelsen og mener at Amber fik ham til at ligne et fjols. Det passer bare ikke med hans seriøse image og han hadede at blive hånet. Hundene er Ambers så hun skulle virkelig have lavet de grundige undersøgelser,” fortæller kilden til The Sun.

 

Se Johnny Depp i et mindre seriøst øjeblik i videoen her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?