Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jokeren tilstår narko-kørsel!

16:24 - 27. apr 2016

Jokeren tilstår narko-kørsel! Jokeren, jesper dahl, talent 2009, talent 2010, narkotika, malk de koijn, rapper, den gale pose, spændt op til lir,

Jokeren tilstår narko-kørsel! Jokeren, jesper dahl, talent 2009, talent 2010, narkotika, malk de koijn, rapper, den gale pose, spændt op til lir,
Jokeren tilstår sigtelsen for at have kørt bil narko- og alkoholpåvirket sidste år.

Den danske rapper tilstår nu sigtelsen for at have kørt bil påvirket af både narko og alkohol, når han bliver stillet overfor Københavns Byret. 

For over et år siden, natten til den 8. februar for at være præcis, blev Jokeren stoppet af politiet med 0,24 gram kokain på sig. Udover den ulovlige besiddelse af narko, kunne den danske rapper ikke fremvise noget gyldigt kørekort og havde en alkoholpromille på 0,77.

I dag mødte Jokeren, der går under det borgerlige navn Jesper Dahl, op i Københavns byret, hvor han forinden meddelte, at han havde i sinde at tilstå tiltalen.

“Det bliver en ret tilståelsessag. Hele det her har været et wake-up call for mig” fortalte Jokeren.

Til trods for at den danske rapper har været forholdsvis åben omkring sin omgang med narko, har han ifølge ham selv, nu lagt både alkohol og stoffer bag sig.

“Ja. Både lovlige og ulovlige. Jeg har ligget med influenza, så jeg har taget nogle panodil, nikotin, koffein, lidt alkohol, og så har jeg også taget en streg kokain” fortalte Jokeren sidste år, da han blev spurgt om han var på stoffer i et interview i DR’s Aftenshowet.

Kilde: Ekstra Bladet

Se Jokerens optræden med Den Gale Pose ved fejringen for Dansk Rap 25 år for to år siden:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?