Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jokerens nye video om savnet datter!

10:17 - 23. okt 2014

Jokerens nye video om savnet datter! jokeren, rap

Tracket 'Kun os to', der findes på Jokerens nye plade, er skrevet til hans datter, som rapperen kun har på deltid. Længere nede kan du se videoen til nummeret.

Jokeren brød tilbage i 2009 med moren til sin datter, og nu ser han kun sit barn et par dage i ugen.

Den storhittende rapper har nu fået afløb for savnet gennem sangen 'Kun os to', hvis video lige er blevet offentliggjort. Det skriver SE og HØR.

"Ens børn er de vigtigste i ens liv. Det er en helt uforbeholden kærlighed, man har. Det er derfor klart, at man savner sit barn, når man ikke er sammen med det," siger Jokeren.

Udover at få følelserne ud gennem musikken, så holder Jokeren sig også positiv ved at tænke på alle de sjove ting, hans 6-årige datter siger og gør.

"Børn er nogle dejlige små kloner af deres forældre. De siger og gør nogle ting, som er sjove og inspirerende, og får en til at tænke, at det hele skal nok gå," fortæller musikeren, hvis borgerlige navn er Jesper Dahl. 

Selvom singlen 'Kun os to', som findes på albummet 'Dansker', altså handler om at længes, så skal den dog ikke tolkes som en kritik af situationen.

"Der er noget ironisk over, at mange af os fædre er far for nogle andres børn, mens nogle andre er far for vores børn. Men sangen er en konstatering af, hvordan tingene er og ikke en kritik," siger Jokeren og fortsætter: 

"Da jeg var barn, var det at være skilsmissebarn meget unormalt, og man syntes, det var synd for børnene. Men det er faktisk normalt nu."

Rapperen kan dog også sagtens finde fordele ved den frihed, familiekonstellationen giver ham.

"Man skal lære at lave kung fu på livet og fokusere på de gode ting. For den anderledes familiestruktur er også positiv, da man får mere tid til at være sammen med sine venner, til at gå i byen og få kulturelle oplevelser," siger han. 

Albummet 'Dansker' udkommer den 17. november — se den nye musikvideo til 'Kun os to' her:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Ved Ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?