Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Joy går trusseløs!

16:15 - 20. apr 2016

Joy går trusseløs! Joy k petersen, Mis, singleliv, mig og min mor, kanal 4, reality

Joy går trusseløs! Joy k petersen, Mis, singleliv, mig og min mor, kanal 4, reality
Joy har taget en beslutning om at smide trusserne og deler de gode argumenter for hvorfor på sin blog.

Befrielsen, der kom med åbenbaringen om, at smide trusserne, har været så dejlig for Joy, at hun håber alle kvinder går trusseløs i ny og næ.

Realitykendissen Joy K. Petersen fra ‘Mig og min mor’ har besluttet at lufte sine private dele og har smidt trusserne. Joy fik åbenbaringen om at begynde at gå trusseløse kom efter en træning med forkerte trusse, der gnavede.

“Jeg tænkte: “Hvor ofte går jeg egentlig uden trusser? Aldrig! Af med dem!” Det var så befriende”

“De sidste to dage har altså være trusseløse. Og hvor er det bare en dejlig befriende følelse. Man kan jo pludselig mærke vinden blæse igennem bukserne og videre ind forbi de hellige steder. Det føles pludselig så frit. Der er intet, der sidder og strammer” fortæller Joy på sin blog.

‘Mig og min mor’-deltageren delte sin nye befriende opdagelse i håb om, at også andre kan nyde godt af at få lidt mere luft under skørterne og ikke mindst af sundhedsmæssige årsager, som hun skriver på sin blog, og håber at alle kvinder vil smide trusserne engang imellem.

“Jeg kom samtidig i tanke om, at jeg engang har hørt, at det skulle være rigtig sundt for blodomløbet, fordi trusserne ikke sidder og strammer omkring hofterne og underlivet”

“Så, piger, af med trusserne engang imellem, opfordrer hun til, men slår dog samtidigt fast, at det ikke er noget, man kan gøre constant” skriver hun.

Det kan dog være, at realitystjernen overvejer en ekstra gang om hun skal hoppe i et par trusser, når hun skal ud og finde et nyt job efter, at hun for kort tid siden mistede jobbet i den vuggestue hun var ansat på grund af for meget sygdom.

Kilde: realityportalen.dk

Se Joy med sin mor Mia i et interview omkring deres forhold:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?