Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Julie Zangenberg strålede på den røde løber!

12:13 - 18. maj 2016

Julie Zangenberg strålede på den røde løber! Elle style awards, julie zangenberg, medina, christopher, christiane schaumburg-müller

Julie Zangenberg strålede på den røde løber! Elle style awards, julie zangenberg, medina, christopher, christiane schaumburg-müller
Medina i sin turkise kjole

Til årets ELLE Style Awards var dresscoden ’black tie’, men heldigvis var der enkelte der ikke tog det helt bogstaveligt, og fandt farverne frem.

Et hav af talenter fra den danske modeindustri mødte i går op til ELLE Style Awards i DR Koncerthuset, hvor 16 eftertragtede og prestigefyldte priser blev uddelt til glade vindere.

Alt lige fra brands og modehuse til stilikoner, personligheder og modeller, samt fotografer og hår- og makeupartister deltog i festen, som blandt andet havde Medina, Christiane Schaumburg-Müller og Christopher med på gæstelisten. Og Christopher endte endda med at vinde prisen som Årets Mand.

Der lod til at være stor enighed om, at aftenens dresscode var sort og gerne med blonder – men enkelte havde dog fravalgt det sorte look, og ankom i stedet i forårs-klæder.

For eksempel Medina, der til lejligheden bar en turkis kjole i et havfrue-agtigt look, og gravide Christiane Schaumburg-Müller der var trukket i en hvid blomstret forårsdrøm af en kjole.

Især Julie Zangenberg stod ud blandt de sorte kjoler – i sin ferskenfarvede kjole og med mørk læbestift på læberne lyste hun op på den røde løber. 

 

Se eller gense klippet der fik mændene med i Christophers fanskare:

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?