Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Julies succes: ude af Bendtners skygge!

10:48 - 19. apr 2016

Julies succes: ude af Bendtners skygge! Julie Zangenberg, nicklas Bendtner, hairspray, heartless, julies madselskaber, kæreste

Julies succes: ude af Bendtners skygge! Julie Zangenberg, nicklas Bendtner, hairspray, heartless, julies madselskaber, kæreste
Julie Zangenberg nyder sin egen succes og at være fri fra titlen som Bendtners fodboldfru.

Den blonde skuespillerinde er efter fire år trådt ud af skyggen fra Nicklas Bendtner og væk fra titlen, som fodboldspillerens kæreste, da parret for nogle uger siden gik fra hinanden.

Julie Zangenberg har fået sin karriere på gled og har succes både på musicalscenen i Hairspray’ og i tv-serien ’Heartless’, som lige nu vises i England.

Med lyse udsigter foran sig på karrierefronten, udtalte skuespillerinden at hun ikke vil være kendt som Bendtners kæreste, en såkaldt ”WAG”, og være del af Bendtners mere og mere omfattende nedtur.

”Jeg har spillet skuespil, siden jeg var 11 år. Det lyder måske ikke særlig ydmygt, men der er så meget mere, jeg laver. Jeg er ikke bare Nicklas’ kæreste. Jeg har min egen identitet” forklarede skuespillerinden den britiske avis The Evening Standard.

Om konkurrencen om berømmelse blev for meget for parret, vides ikke, men den Julie Zangenberg tiltrækker sig positiv opmærksomhed for hendes præstationer på lærredet og scenen, og soler sig i successen uden Bendtner ved sin side.

Skuespillerinden er for tiden også aktuel på Kanal 4 med madprogrammet ’Julies madselskaber’ onsdag kl. 22. Se et klip fra programmet nedenfor.

Kilde: SE og HØR

Se skuespillerinden i et britisk interview om hendes rolle i serien 'Heartless'.

Læs også   Mest populære
 


Dagens Mening
Var det fortjent Sofie Lassen vandt Vild med dans?

Ja, helt sikkert
Nej, slet ikke
Ved ikke

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?