Tv NU Film I dag Sport I dag Top Tv Digital TV Hd TV

Jussi stopper samarbejdet med Kaas!

10:50 - 12. okt 2016

Jussi stopper samarbejdet med Kaas! Jussi Adler-Olsens, Nikolaj Lie Kaas, Carsten Mørch

Jussi stopper samarbejdet med Kaas! Jussi Adler-Olsens, Nikolaj Lie Kaas, Carsten Mørch
Jussi Adler-Olsen dropper Nikolaj Lie Kaas i rollen som Carsten Mørch.

Når optagelserne til Jussi Adler-Olsens Journal 64 går i gang, bliver det sidste gang at Nikolaj Lie Kaas spiller Carl Mørck.

Forfatteren til de succesfulde film Jussi Adler-Olsen, har nemlig efter fire fil med Nikolaj Lie Kaas i hovedrollen valgt at stoppe samarbejdet med Zentropa, og i stedet valgt at samarbejde med Nordisk Film.

Der kommer derfor udskiftning i rollebesætningen. Jussi Adler-Olsen forklarer hvorfor Nikolaj Lie Kaas, ikke forsætter i rollen som vicekriminalkommissær Carsten Mørch.

”Han er en fantastisk skuespiller. Han er meget enstrenget i sin vurdering af, hvem Carl Mørck er. Det kan man også være, hvis man bare læser det overfladisk. Jeg havde regnet med, at man ville gå ned i karakteren på en anden måde. En nuanceret måde. Han er en fremragende skuespiller, jeg havde bare ventet noget andet”, siger Jussi Adler-Olsen til Her og Nu og uddyber:

”Han kan selvfølgelig ikke gøre for, at han bliver instrueret på den måde. Jeg kan stadig rigtig godt lide ham. Han er en sympatisk skuespiller, der kan spille på mange strenge. Det var nok bare ikke den rigtige rolle for ham” fortæller forfatteren.

Han fortalte i juni, at den svenske skuespiller Fares Fares ikke skal regne med at forsætte i en af de bærende roller som Carls Mørcks højre hånd,

”Med hensyn til castingen ved jeg ikke noget. Det bestemmer Nordisk Film, men jeg bliver taget med på råd. Jeg ved ikke, om Nikolaj Lie Kaas fortsætter, men Assad-rollen skal nok besættes af en anden. Zentropa havde lovet, at Fares Fares ville tale perfekt dansk efter tre måneder, men det er ikke sket, og det er nødvendigt. Alene i hans fortalelser og underfundighed, så skal han kunne bedre dansk. Han bliver for endimensionel”, fortalte Jussi Adler-Olsen dengang til Allerød Nyt.Dagens Mening
Hvem vinder Vild med dans?

Iben Hjejle
Sofie Lassen-Kahlke
Daniel Svensson

Del på Facebook


TV Menu TVguide.dk Information RSS Min TVGuide
 HD TV
 Film i dag
 Sport i dag
 TV nu
 Hjælp
 Om TVguide.dk
 Kontakt os
 Annoncering & Medieinformation

  Film

  Nyheder

  TVnu
  Log ind
  Opret bruger
  Glemt password?